Een nieuwe Belgische muziekgroep voor én door kinderen.

Electronic Press Kit

Contactinformatie Lya Luca

(creative director & manager):

lya@hellostars.be

0495/33.60.70

Onze sociale links:

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify - Black Circle
  • Deezer - Black Circle

Originele, eigentijdse en Nederlandstalige popmuziek voor en door kinderen? Dat is de muziek van 'Hello Stars'! Maak kennis met deze nieuwe Belgische muziekgroep. De hippe liedjes die allemaal aansluiten op de leefwereld van kinderen, worden gebracht door een groep getalenteerde dansers en zangers tussen de 7 en 14 jaar. Maak kennis met al onze sterren op www.hellostars.be/over-ons.

Onze eerste mini-CD met vijf originele nummers kan je beluisteren op alle online streaming platforms, zoals Spotify, Deezer, YouTube Music en Apple Music. Ondertussen zijn er ook al 4 nieuwe nummers in de maak. 

Onze videoclips zijn gratis te bekijken op YouTube! Op dit moment komen er dagelijks zo’n 5000 views bij op ons YouTube-kanaal. Onze videoclip “Wij Zijn Klaar” werd al meer dan 150 000 keer bekeken.

Hello Stars maakt ook filmpjes waarin we onze liedjes en dansjes stap voor stap uitleggen en aanleren. Deze filmpjes zijn heel populair en al heel wat kinderen, klassen en zelfs scholen zingen en dansen met ons mee. Ontdek onze lessen hier.

Ook de pers is fan van Hello Stars! Op www.hellostars.be/indemedia vind je een overzichtje van alle keren dat we al in de pers zijn verschenen.

Hello Stars verzorgt ook live optredens. Tijdens onze optredens genieten kinderen en hun ouders van een kleurrijke show vol zang en dans. Er zit veel variatie in onze nummers, waardoor onze toeschouwers de hele show lang geboeid blijven. Er is ook interactie met het publiek, waarin we een kort stukje dans aanleren. Met andere woorden, ons publiek kan niet blijven stilzitten! Hello Stars kan je boeken voor grote en kleine evenementen, voor grote of kleine podia en voor korte of lange shows. Wil jij Hello Stars boeken voor jouw evenement, show of productie? Aarzel dan niet en stuur snel een mailtje naar lya@hellostars.be.

 

Biografie

 

LIVE VIDEO's

Samen zijn we 't best 

1/9/2019 in GC Ten Weyngaert

Lief zijn

1/9/2019 in GC Ten Weyngaert

Wij Zijn Klaar

1/9/2019 in GC Ten Weyngaert

 

ONZE MUZIEK

Hello Stars bracht op 1 september 2019 zijn eerste EP 'Wij Zijn Klaar' uit. Onze EP bestaat uit 5 originele popnummers voor en door kinderen.

Van vrolijke melodieën die prachtig gezongen worden tot stoere beats met rap, in 'Wij Zijn Klaar' vind je ze allemaal terug! 

 

Je kan onze EP 'Wij Zijn Klaar' beluisteren op alle online streamingplatforms. 

  • Spotify Social Icon
  • Deezer Social Icon
  • iTunes Social Icon
  • Google Play Social Icon
  • YouTube
 

Logo's, albumcovers en groepsfoto's kunnen in hoge resolutie worden gedownload via deze link: 

https://drive.google.com/drive/folders/18D88oUMev5wFOowF75KBl-lFNFSAwds5?usp=sharing

Foto's + Downloads

Al onze videoclips zijn gratis te bekijken op ons YouTube kanaal: Hello Stars. 

 

Videoclips

Wij Zijn Klaar

Iedereen wil meedoen

Vandaag Komen Dromen UIt